Om oss

Vi som skriver på den här sidan har arbetat som inredare i hela våra yrkesliv. Vi har en kunskap som få andra – och det säger vi utan att skryta. Att inreda är ingenting som kommer naturligt. Det krävs talang och det krävs kunskap. Framförallt dock så krävs både mod och fantasi.

Man måste våga prova nya saker och man måste våga tro på sig själv och sina egna idéer. Vi anser att det senare är skillnaden mellan oss och vanliga privatpersoner. Det är enkelt att följa strömmen, ställa soffan där den normalt brukar stå, välja en vitare nyans på väggarna och att köpa alla möbler från större butiker. Det blir snyggt – men det blir aldrig den där wow-känslan och den där personliga bostaden som verkligen skapar trivsel.

Det är det som den här sidan ska handla om. Vi vill ge tips, råd och inspirerande tankar som leder till en förändring. Vi vill ge dig mod att prova nya saker. Vi kommer att gå igenom dagens trender, vad som gäller i framtiden och samtidigt också ge tillbakablickar kring vad som varit hett förut – och som kan fungera som inspiration idag.

Mode, design och inredning är ingen rak linje: det är cirkulärt och återkommande. Det finns nästan alltid någonting att hämta från en svunnen tid och det finns alltid idéer som går att återanvända. Här ska vi ge dig nycklarna till detta. Välkommen!