Homestyling Stockholm – locka spekulanterna

Hur kan det komma sig att en bostad i Stockholm säljs till ett betydligt högre pris än en annan – trots att de ligger i samma område och har ungefär samma planlösning? Det handlar i de flesta fall inte om tur. Visst, man ska alltid ha Fru Fortuna vid sin sida i samband med en försäljning – men det handlar även om ett hårt jobb.

Vad är det som får den ena bostaden att sticka ut och dra till sig ett större intresse? I många fall så handlar det om homestyling i Stockholm och att säljaren tagit hjälp med att skapa en bostad som spekulanterna direkt vill flytta in i. Homestyling i Stockholm är en tjänst som gör skillnad och som kan öka vinsten ganska rejält.

Överlag så har folk blivit mer trendkänsliga. Inredningstidningar är storsäljare och program på tv som handlar om inredning har en stor skara tittare. Vi vill ha den där guldkanten i tillvaron och känna att våra hem är som hämtade ur ett reportage från Elle Interiör. Att svensken idag renoverar mer än någonsin tidigare säger ganska mycket: vi lägger hellre ner pengar på att skapa ett drömboende än på resor, bilar och olika extravaganser i vardagen.

Homestyling i Stockholm optimerar din bostad

Samma sak gäller då vi letar nya bostäder: vi söker efter en bostad som har det lilla, lilla extra. Mäklaren säljer inte en bostad: han ska förmedla en ny livsstil och det är just där som homestyling i Stockholm spelar en stor roll. Väljer du att anlita en homestylist så kommer denne att gå igenom din bostad, mäta, fotografera och fundera kring hur man plockar fram alla de fördelar som finns – och hur man gömmer undan de negativa sidorna.

I nästa steg så kommer dina möbler – till stor del – att plockas undan. Detta tillsammans med exempelvis fotografier, böcker, tavlor och annat som kan skymma sikten från bostadens fulla potential. Istället tar stylisten med egna designmöbler som ställs ut i nya lösningar. Tillsammans med tavlor, snygga detaljer och annat så skapas ett hem som hämtat ur ett modernt inredningsmagasin. En väl genomförd homestyling i Stockholm skapar det ha-begär som leder till budgivning och en större vinst.