Skapande verksamhet med hjälp av tyger

Att skapa saker med händerna är bra för hjärnan och för att må bra. Ett sätt att vara kreativ på är att använda olika tyger till de skapande projekt man har.

Kreativa människor är fascinerande att följa. De som med en sax, lite papper och tejp i princip kan skapa ett slott. Att vara kreativ kan skilja sig åt från person till person. Det som är gemensamt är att man skapar något med händerna. En del målar, fixar med motorer eller bakar för att nämna några. Andra älskar den mer konstnärliga banan och skapar saker med olika material.

Att kunna skapa med olika material ger ofta mersmak för kreativiteten. Plötsligt står man där bland en massa surdegar för att baka bröd. Ett annat scenario är att man åker till tygaffären för att man behöver några knappar. De där knapparna fick plötsligt sällskap av en hel hög tyger. Det är så otroligt många projekt man kan komma på i en tygaffär.

Massor av tyger till alla möjliga kreativa projekt

Det finns allt från enklare projekt, som att köpa metervara och sy gardiner, till betydligt mer avancerade utmaningar. Det är många idag som inspirerats av tv och tidningar och syr egna kläder och skaffar sin egen stil. Går man in på en tygaffär som Korps så är utbudet enormt. I huvudet kommer mängder av projekt som man vill genomföra att poppa upp.

Allt från enkla bomullstyger till specialtyger finns att tillgå i den affären. När man upptäcker att det finns tälttyger blir man inspirerad att sy ett tält. Med lite hjälp så kanske man kan få någon som kan fixa tältpinnar. Det vore ganska fräckt att åka på semester med ett tält som ser helt annorlunda ut än alla andras tält. Ett tält som man skapat och sytt alldeles själv av sina egna kreativa idéer.

Publicerat den
Kategoriserat som Tyg